VEELGESTELDE VRAGEN

Voor wie is de opleiding aandachtsvelder wondzorg bedoeld?


De opleiding aandachtsvelder wondzorg is bedoeld voor niveau 4, niveau 5 en HBO-verpleegkundigen en niveau 3 verzorgende-IG die werkzaam zijn in de thuiszorg of in een verpleeghuis en die zich willen verdiepen in wondzorg/wondgenezing.
Hoe weet ik wanneer de opleiding waarvoor ik me heb opgegeven van start gaat?


Zodra er voldoende aanmeldingen zijn voor de opleiding, ontvang je een e-mail.
Hierin staat waar en wanneer de opleiding van start gaat.
Mocht je vragen hebben dan kun je ook altijd contact met ons opnemen per telefoon op 040-2180536 en per mail op info@pergamum.nl.
Er wordt in mijn regio geen opleiding gegeven. Is dit wel mogelijk op verzoek?


Dit is wel mogelijk. Je kunt aangeven interesse te hebben in een opleiding in een andere regio door een mail te sturen naar info@pergamum.nl. Geef hierin aan naar welke regio je voorkeur uitgaat en met hoeveel mensen je wilt deelnemen. We kunnen dan de afweging maken om een opleiding in jouw regio te starten.
Op welke dagen en locatie wordt de opleiding gegeven?


De opleiding wordt gegeven op dinsdagen en woensdagen. De locatie en lesdagen worden definitief vastgelegd en gecommuniceerd zodra er voldoende deelnemers zijn.
Is er lunch geregeld?


Op de dagen dat er fysiek les wordt gegeven wordt gezorgd voor lunch. Koffie, thee en water wordt gedurende de gehele lesdag verzorgd. Eventuele dieetwensen kun je voorafgaand aan de start van de lesdag aan ons doorgeven via info@pergamum.nl. Vermeld dan duidelijk je naam, opleiding en in welke regio deze plaatsvindt.
Wat zijn de kosten van de opleiding aandachtsvelder wondzorg?


De opleiding aandachtsvelder wondzorg kost € 1.925 excl. btw.
Is de opleiding aandachtsvelder wondzorg geaccrediteerd?


De opleiding aandachtsverlder wondzorg is geccreditateerd bij V&VN voor 56 punten. De gevolgde lesuren kunnen ook in je kwaliteitsregister worden opgegeven. Je krijgt er gewoon punten voor. Gemiddeld genomen levert de opleiding ongeveer 80 punten op.
Hoeveel lesdagen mag ik missen?


Je mag 1 opleidingsdag missen. Indien je een gemiste lesdag wilt inhalen, kijken we samen of inhalen op een andere locatie mogelijk is.
Waar kan ik terecht met mijn klacht?


Alle medewerkers en docenten van Da Vinci Instituut zetten zich in om een goede opleiding, cursus of scholing te bieden. Het kan gebeuren dat u toch niet helemaal tevreden bent. U kunt dit het beste bespreken met de medewerker die dit betreft of met het hoofd opleiding & innovatie. Wilt u zelf het gesprek niet aangaan of leverde het gesprek niet het gewenste resultaat op, dan kunt u contact opnemen met onze klachtenfunctionaris, Angelique Ymker op het e-maildres klacht@davinci-instituut.nl U kunt uw klacht ook via dit e-mailadres indienen of per post: Da Vinci Instituut, t.a.v. Klachtenfunctionaris Angelique Ymker, Nieuwendijk 49, 5664 HB Geldrop.

WIL JE WETEN OF ER EEN CURSUS IN JOUW REGIO VAN START GAAT?