VEELGESTELDE VRAGEN

Voor wie is de opleiding aandachtsvelder wondzorg bedoeld?


De opleiding is bedoeld voor verpleegkundigen niveau 4 en 5 die affiniteit hebben met wondzorg en zich hier verder in willen verdiepen. Verpleegkundigen niveau 3 kunnen ook deelnemen nadat zij een assessment hebben gedaan bij hun werkgever.
Hoe weet ik wanneer de opleiding waarvoor ik me heb opgegeven van start gaat?


Zodra er voldoende aanmeldingen zijn voor de opleiding, ontvang je een e-mail.
Hierin staat waar en wanneer de opleiding van start gaat.
Mocht je vragen hebben dan kun je ook altijd contact met ons opnemen per telefoon op 040-2180536 en per mail op info@pergamum.nl.
Er wordt in mijn regio geen opleiding gegeven. Is dit wel mogelijk op verzoek?


Ja dit is wel mogelijk. Je kunt aangeven interesse te hebben in een opleiding in een andere regio door een mail te sturen naar info@pergamum.nl. Geef hierin aan naar welke regio je voorkeur uitgaat en met hoeveel mensen je wilt deelnemen. We kunnen dan de afweging maken om een opleiding in jouw regio te starten.
Op welke dagen en locatie wordt de opleiding gegeven?


De opleiding wordt gegeven op dinsdagen en woensdagen. De locatie en lesdagen worden definitief vastgelegd en gecommuniceerd zodra er voldoende deelnemers zijn.
Is er lunch geregeld?


De lunch, koffie en thee wordt gedurende de lesdagen verzorgd. Eventuele dieetwensen kun je voorafgaand aan de start van de cursus aan ons doorgeven.
Wat zijn de kosten van de opleiding aandachtsvelder wondzorg?


De opleiding aandachtsvelder wondzorg kosten € 1925.
Is de opleiding aandachtsvelder wondzorg geaccrediteerd?


De opleiding is niet geaccrediteerd, maar je kunt de opleiding wel opvoeren in het kwaliteitsregister V&VN. Je krijgt er dus wel gewoon punten voor. Gemiddeld genomen levert de opleiding ongeveer 80 punten op.
Hoeveel lesdagen mag ik missen?


Je mag 1 opleidingsdag missen. Indien je een gemiste lesdag wilt inhalen, kijken we samen of inhalen op een andere locatie mogelijk is.

WIL JE WETEN OF ER EEN CURSUS IN JOUW REGIO VAN START GAAT?

Contactgegevens

Pergamum

Links

© 2019 Pergamum | Pergamum is een onderdeel van Da Vinci Kliniek | Privacy & Cookieverklaring