OVER ONS

Over Pergamum

De Pergamum Academy maakt deel uit van Da Vinci Kliniek, focuskliniek voor complexe wondzorg en hyperbare geneeskunde.
Zorgprofessionals die affiniteit hebben met chronische en complexe wondgenezing kunnen bij ons terecht voor diverse opleidingen waaronder de opleiding aandachtsvelder wondzorg.

 

Wij ontwikkelen opleidingen en workshops voor (wijk)verpleegkundigen niveau 3-5, Nurse Practioners, Physician Assistants, praktijkondersteuners en huisartsen (in opleiding).

Onze opleidingen hebben als doel om de kwaliteit van de (complexe) wondzorg in Nederland te vergroten. Hierdoor kunnen wonden sneller en effectiever behandeld worden. Dit heeft een bewezen positief effect op de behandelduur, resultaten, kosten en de kwaliteit van leven van de patiënt.

 

Onze opleiders zijn allen experts op hun vakgebied en vertalen hun jarenlange ervaring in theoretische en praktijkgerichte lessen.

Wanneer kies je voor Pergamum ?

Our Vision

  • Je bent gemotiveerd om je kennis van complexe en chronische wonden en wondgenezing te vergroten.

  • Je bent gedreven om je patiënten de beste mogelijk wondzorg te bieden.

 

  • Je houdt van een praktische aanpak en wilt de verworven kennis direct vertalen in effectieve behandelingen.

  • Je gaat graag actief op zoek naar samenwerking met andere betrokken zorgprofessionals om jouw patiënt de beste wondzorg te bieden (stepped care model).

  • Je hebt interesse in innovatieve behandelingen en wetenschappelijke onderzoeksresultaten zodat je deze kennis in de praktijk kunt toepassen?

Onze docenten