MARCO WARBOUT

Davinci Kliniek-18_edited.jpg

Als ik aanwezig ben, is dat duidelijk merkbaar. Energieke gedrevenheid gemengd met 100% passie voor de wondgenezing. Buiten de kaders denken in combinatie met innovatieve wondzorg is de zorg die ik wil geven. Mijn creatieve geest en lef weet ik te combineren  met al mijn opgedane kennis als verpleegkundige, opleider en case manager. Ik ken de kneepjes van het vak in vele instellingen, bedrijven en functies.

Alles wat ik aanpak doe ik met gedrevenheid en een doelstelling. Of het gaat om een potje tennis of petanque ik ga om te winnen.  Zo breng ik ook mijn kennis over als opleider van (wond)verpleegkundigen en wondconsulenten. Met volledige overtuiging verlaat je de college zaal om je carrière (op)nieuw leven in te blazen.

Ik werk sinds 2011 in de  Da Vinci Kliniek te  Geldrop, als Wondconsulent en Opleider.


Ik ben opgeleid op de Erasmus Academie in Rotterdam als Wondconsulent.

Mijn vorige achtergrond  is Verpleegkundig Specialist Oncologie. In 2004  heb ik  een switch gemaakt naar Wond”zorg”management.

Ik heb onderzoek gedaan naar de prevalentie van Decubitus, bij een geselecteerde groep oudere bewoners, binnen een psychiatrisch ziekenhuis. Daarna heb ik onderzoek gedaan naar de etiologie van decubitus bij dezelfde groep bewoners.