JOËL MOOIJ

Ik studeerde Personeel & Organisatie en ontdekte gedurende mijn werk als HR adviseur dat ik Learning & Development het leukste onderdeel van mijn vak vond. Ik volgde daarom de post-HBO studies Training & Coaching en Opleidingskunde. Daarnaast nam ik ook deel aan verschillende trainingen en producties op het gebied van toneel en kleinkunst.

 

Inmiddels heb ik alle verworven vaardigheden bij elkaar gebracht als zelfstandig trainer en trainingsacteur.

Ik zie mezelf als is een enthousiaste communicatietrainer die zorgt voor beweging en ontwikkeling door speelsheid en humor in de training te brengen.

 

Mijn grootste talent is helder en trefzeker communiceren. Ik ben heel duidelijk en concreet in mijn feedback, zodat deelnemers er ook écht iets mee kunnen. Wanneer ik zie dat kwartjes vallen en later hoor dat deelnemers het geleerde succesvol in praktijk hebben gebracht, dan geeft mij dat veel voldoening.

Het is fantastisch om voor Pergamum een module over effectief en assertief communiceren te mogen verzorgen. Ik zie de deelnemers als zeer betrokken en ervaren professionals op hun vakgebied en zij verdienen het dat hun stem wordt gehoord door andere specialisten. We moeten er samen voor zorgen dat cliënten de best mogelijke, persoonlijke zorg krijgen.